Locatie

De voorstelling wordt gespeeld in Wijkgebouw “Ons Centrum” Tesselsestraat 59 Scheveningen.

Kaarten Scannen

De kaarten die online gekocht zijn, zijn per e-mail verstuurd. In de mail heb je twee opties. 

  1. DOWNLOAD JE TICKET(S)/PDF. Na downloaden kun je ze printen en tonen aan onze gastdames
  2. TOON TICKET(S) op je Mobiele Telefoon/QR. Gebruik deze optie als je de kaarten wilt laten scannen vanaf je telefoon. LET OP: Zet je scherm helderheid hiervoor het liefst maximaal.

 

Tickets gekocht bij Studio Scheveningen zijn mogelijk voor u geprint.

Bij alle voorstellingen zijn gastdames/gastheren aanwezig die scannen bij binnenkomst u tickets en overhandigen een programmaboekje. 

Extra informatie rondom de voorstelling

  • Wijkgebouw “Ons Centrum” is 1 uur voor de voorstelling open! (Avond 19.00 uur, Middag/Matinee 13.00 uur)
  • De zaal gaat  +/- 15 minuten van te voren open  Avond 19.45 uur, Middag/Matinee 13.45 uur)
  • Er zijn bij ons geen evenementen bekend waardoor het drukker is dan normaal op Scheveningen en er minder parkeergelegenheid is en/of aangepast OV. 
  • Op Scheveningen zelf zijn hier en daar wel enkele wegwerkzaamheden. Hou daar rekening mee als je via Scheveningen naar Duindorp komt of weer vertrekt.

Parkeren, Openbaar Vervoer, Fiets

Parkeren op straat in Duindorp/Scheveningen betekend Betaald Parkeren. Dit is beleid van de gemeente Den Haag en is voor vele bewoners, ondernemers en ook culturele instellingen een gegeven waar we weinig aan kunnen veranderen. In de wijk geldt is het tarief 2,50 per uur en geen maximum qua minuten. U kunt dus na afloop nog gezellig blijven hangen. 

De parkeervergunning van bijna heel Scheveningen is ook geldig in Duindorp. 

Alternatieven zijn Openbaar vervoer, Bus 22 stopt op ongeveer 250 meter van Wijkgebouw “Ons Centrum”. Kijk voor actuele reisinformatie HIER.

Wanneer u op de fiets komt, plaats u fiets niet direct voor de ingang van Ons Centrum en ook niet voor de nooduitgangen. 

Consumpties

De betaling van een consumptie in Wijkgebouw “Ons Centrum” gaat per muntjes. Munten zijn te koop in de foyer, uitsluitend per PIN betalen. 

Kosten voor een muntje zijn 2 euro. (Koffie, Thee, Frisdrank = 1 muntje)

Bij aankoop van het kaartje is 1 drankje (in de pauze inbegrepen). 
Geserveerd worden: Koffie, Thee, Water, Frisdrank, Bier en Wijn. Overige consumpties voor eigen rekening.

LET OP: Tijdens de TRY-OUT is er geen gratis pauze drankje. 

Minder valide

Alleen de rijen op de vloer (rij 1 t/m 4) zijn toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn, in een rolstoel zitten of ondersteuning bij lopen nodig hebben van een rollator. Wanneer dit zo is heeft u zich gemeld en hebben wij dit genoteerd. Heeft u dit nog niet doorgegeven, laat het ons weten via voorstelling@hetscheveningstoneel.nl

Heeft u zich niet gemeld en een of meerdere stoelen geboekt op de Tribune (Rij 5 t/m 12) kan het zijn dat u de voorstelling niet kunt bijwonen. Er zal geen restitutie plaats vinden.