• Netherlands
  • Valuta:
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Verzenden & retouren

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Retourneren of uitwisselingen worden toegestaan, op voorwaarde dat de klant het product gekocht via onze postorder, call center, of website en het is binnen 15 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum.

Alvorens terug te keren goederen, neem dan eerst contact met ons op om de problemen u ondervindt 90% van de tijd dat we in staat zijn om te sorteren op het probleem te bespreken, zonder dat u iets terug te sturen.

Retourbeleid

Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Vuile items zal worden teruggegeven aan de klant, zonder evaluatie.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van goede volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten kosten. Bovendien moet Alle pakketten worden verstuurd via een traceerbare methode, zoals Afleveringsbevestiging US Mail, UPS of Federal Express. wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport.

Alle geretourneerde goederen moeten worden verzonden naar het verzendadres wij u e-mailen. Zodra wij het item terug, zullen wij uw verzoek uitwisseling item terug naar je zonder opladen extra verzendkosten.

Zodra wij uw terugkeer ontvangen, staat u tot 5 werkdagen om uw terugkeer of ruil te voltooien.

Uitwisselingen

Wij aanvaarden uitwisselingen voor een verkeerde maat of kleur binnen 15 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum. Neem dan contact met ons op met uw Order ID en een van onze teamleden zal u helpen you.If u wilt items te wisselen naar een andere stijl, zou je je items terug te keren voor een terugbetaling (volgens Return-beleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest.

U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile voorwerpen terug aan u worden geretourneerd.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, wordt u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug aan u. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen bescherming, zoals we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Notice

Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Want dat we verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 24-48 uur na het plaatsen van bestellingen, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je kunt begrijpen in deze belangrijke punt. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden zullen worden behandeld in overeenstemming met onze terugkeer beleid.

LET OP:

Voor de volgende status kunnen we niet geven u een terugkeer of uitwisseling. Hoop van harte dat u kunt aandacht besteden aan dit punt.

Ten eerste, als u uw items ontvangt, vind je je niet van de stijl en zou graag een verandering te maken. In deze toestand kunnen we niet geven u een uitwisseling.

Ten tweede, als we echt leveren van de items op basis van de grootte, kleur en verzendadres u voor ons, we kunnen niet geven u een rendement van beide. Dus kies de juiste maat en kleur die je nodig hebt en geef ons de juiste verzendadres.

Ten derde, als de onderdelen beschadigd zijn door menselijk handelen of externe factoren, wij zijn niet verantwoordelijk voor de uitwisseling.

Copyright © 2018 www.hetscheveningstoneel.nl. Powered by Nike
Uw ipadres is: 23.20.223.212     nike air max , nike schoenen , nike air force 1